Bine ai venit pe Dialoc, prima platformă online de debate din România.

Analizăm impactul fenomenului bullying și căutăm soluții împreună.

Află mai multe

Introdu adresa de mail folosită la crearea contului

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

+ -

Termeni și condiții

Dialoc – termeni și condiții

Bine ai venit în comunitatea Dialoc! Mulțumim că te-ai alăturat dezbaterilor de pe site-ul nostru. Acești termeni se aplică utilizării acestei platforme. Te rugaăm să le citesti cu atenție, pentru că prevederile acestui document sunt obligatorii dacă te hotărăști să utilizezi platforma Dialoc.

 

Conținut

Platforma Dialoc utilizează mai multe tipuri de conținut.

Conținutul utilizatorilor. Utilizatorii poartă responsabilitatea conținutului pe care îl introduc în platformă. Dialoc își rezervă dreptul de a utiliza, copia și stoca acest continut. Utilizatorii sunt integral responsabili de conținutul uploadat și răspund pentru drepturile de proprietate intelectuală asociate conținutului.

Dialoc nu moderează conținutul niciunui utilizator, însă își rezervă dreptul de a șterge orice conținut care nu respectă termenii și condițiile de utilizare a platformei.

Conținutul Dialoc. Platforma este protejată de legile drepturilor de autor aflate în vigoare în România. Dialoc oferă dreptul utilizatorilor de a folosi neîngrădit funcționalitățile aplicației. Utilizarea funcționalităților nu face obiectului niciunei taxe de utilizare.

Acest acord are unicul scop de a vă permite să utilizați Dialoc așa cum este permis de acești Termeni. Dacă încălcați acești Termeni, ne rezervăm dreptul de a opri utilizarea platformei.

Nu este permis să utilizați nici una dintre mărcile, logo-urile, numele de domeniu sau alte caracteristici distinctive ale platformei Dialoc fără permisiunea noastră, cu excepția cazurilor în care legea permite altfel.

 

Drepturi de proprietate intelectuală

Dialoc autorizează utilizatorii să vizualizeze şi să descarce materiale de pe platforma doar în scopuri personale şi pentru uz necomercial. Conţinutul portalului, textele, grafica, imaginile, software-ul precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.
Compilația (adică adunarea şi rearanjarea) conţinutului portalului este dreptul exclusiv al proprietarului şi administratorului, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialelor reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Utilizatorii nu au permisiunea de a vinde sau modifica materialele, de a le expune public, a le distribui sau a le folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale.

 

Ghidul comunității

Dialoc se străduiește să ofere un serviciu ireproșabil. În acest scop, solicităm respectarea acestor reguli și ne rezervăm dreptul de a vă închide contul dacă nu îl urmați.

  • Nu utilizați Dialoc într-un mod care încalcă legile, reglementările, ordonanțele sau directivele.
  • Nu utilizați Dialoc contrar politicilor noastre.
  • Nu utilizați Dialoc pentru a face ceva amenințător, abuziv, hărțuitor, defăimător, torționar, obscen, profan sau invaziv pentru viața privată a altei persoane.
  • Nu interfera cu funcționarea corectă a software-ului, a hardware-ului sau a echipamentelor pe Dialoc.
  • Nu vă implicați în nici un comportament care împiedică utilizarea sau care ar putea dăuna Dialoc sau utilizatorilor noștri.
  • Nu vă asumați alte identități pe Dialoc într-un mod care este destinat să confunde, să înșele sau să inducă în eroare alte persoane.

 

Drepturile noastre

Ne străduim mereu să îmbunătățim platforma și să efectuam update-uri de conținut și funcționalități. Ne rezervam dreptul de a putea modifica, suspenda sau elimina conturile utilizatorilor care nu respectă termenii noștri. Dialoc nu este răspunzătoare pentru niciun fel de daune ca urmare a acestor acțiuni.

 

Obligaţii la înregistrare

Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi complete despre persoana sa atunci când completează formularul de înregistrare pe platformă, la crearea unui cont de membru şi la accesarea serviciilor. În cazul în care există suspiciunea că aceste informaţii nu sunt reale, administratorul îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile de pe portal. Restricţionarea accesului poate însemna ştergerea contului şi a tuturor informaţiilor pe care acesta le conţine, ştergerea opţiunilor definite şi înterzicerea accesului la toate serviciile.

 

Securitate

Dialoc tratează cu prioritate securitatea utilizatorilor platformei. Lucrăm pentru a vă proteja conținutul și contul. Anunțați-ne imediat dacă descoperiți orice activitate neautorizată sau utilizarea neautorizată a contului dvs.

 

Drepturi de utilizare

Dialoc este destinat exclusiv utilizatorilor cu vârsta de 16 ani și peste.

 

Legislație

Acești termeni intră sub jurisdicția legilor în vigoare pe teritoriul Romaniei.

« Înapoi

Asociația Telefonul Copilului este o organizație neguvernamentală, non-profit, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 2 / 2006

Telefonul Copilului | 116 111 | Disponibil 5 zile din 7, între orele 10:00 - 20:00 | apelabil GRATUIT în rețelele Orange, Vodafone si Telekom România Mobile, fără prefix | vorbestecunoi@telefonulcopilului.ro