Bine ai venit pe Dialoc, prima platformă online de debate din România.

Analizăm impactul fenomenului bullying și căutăm soluții împreună.

Află mai multe

Introdu adresa de mail folosită la crearea contului

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

+ -

Prima reuniune a grupului de lucru interinstitutional

Publicat la: 17/02/20

Suntem tot mai aproape de un plan de actiune anti-bullying la nivel national, cu implicarea tuturor ministerelor si institutiilor cu atributii in domeniu.

Saptamana trecuta, a avut loc prima reuniune a grupului de lucru interinstitutional, organizata de Secretariatul General al Guvernului, demers generat de propunerea de politica publica anti-bullying inaintata de Asociatia Telefonul Copilului, anul trecut. Alaturi de organizatia noastra, SGG a invitat reprezentanti ai MEC, MS, MJ, MMPS, MAI, MLPDA, Academiei Romane, Institutiei Avocatul Poporului si IRDO. Impreuna urmeaza sa conturam un plan de actiune anti-bullying la nivel national, cu implicarea tuturor ministerelor si institutiilor cu atributii in domeniu.

Asociația Telefonul Copilului este o organizație neguvernamentală, non-profit, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 2 / 2006

Telefonul Copilului | 116 111 | Disponibil 5 zile din 7, între orele 10:00 - 20:00 | apelabil GRATUIT în rețelele Orange, Vodafone si Telekom România Mobile, fără prefix | vorbestecunoi@telefonulcopilului.ro