Bine ai venit pe Dialoc, prima platformă online de debate din România.

Analizăm impactul fenomenului bullying și căutăm soluții împreună.

Află mai multe

Introdu adresa de mail folosită la crearea contului

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

+ -

Antena 1: “O altă victimă a bullyingului: un elev s-a sinucis sub privirile colegilor!”

Publicat la: 18/07/19

Un elev de 14 ani din orașul Surrey din Marea Britanie s-a sinucis după ce s-a așezat pe șinele unui tren, totul sub privirile îngrozite a mai bine de cincizeci de colegi de clasă. Motivul ce l-a determinat pe copil să recurgă la un asemenea gest șocant i-a făcut pe specialiști să tragă un semnal de alarmă!

Băiatul și-a lăsat telefonul și ghiozdanul unor colegi de clasă cu care se afla pe peronul unei gări și a ales să-și ia viața, așezându-se pe șinele trenului ce și-a făcut apariția în doar câteva secunde.

https://a1.ro/news/extern/un-elev-sa-sinucis-intro-gara-din-cauza-fenomenului-de-bullying-id886807.html

Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că tinerii și copiii sunt extrem de expuși acestui fenomen în zilele noastră și că, uneori, urmările pot fi dramatice.

Asociația Telefonul Copilului este o organizație neguvernamentală, non-profit, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 2 / 2006

Telefonul Copilului | 116 111 | Disponibil 5 zile din 7, între orele 10:00 - 20:00 | apelabil GRATUIT în rețelele Orange, Vodafone si Telekom România Mobile, fără prefix | vorbestecunoi@telefonulcopilului.ro