Bine ai venit pe Dialoc, prima platformă online de debate din România.

Analizăm impactul fenomenului bullying și căutăm soluții împreună.

Află mai multe

Introdu adresa de mail folosită la crearea contului

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

+ -

Corina Ionescu, avocat: Prin educatie, lumea in care traiesti capata dimensiuni nemaivazute

Publicat la: 28/10/18

Corina Ionescu este un avocat de succes in Romania. Dupa ce a lucrat la doua dintre cele mai mari case de avocatura locale, si-a deschis, impreuna cu o colega partener, propria firma de avocatura in urma cu cativa ani. Succesul, spune ea, se defineste prin bucuria pe care o simti atunci cand mergi la birou. Fiul sau ii calca acum pe urme si va fi si el avocat. 

Ati avut momente dificile in timpul scolii (bullying, stres)? Cum le-ati depasit?

Nu, in cazul bullying-ului. Nu cred ca scolile prin care am trecut eu ar fi permis un astfel de comportament. Pentru ca un coleg de scoala suferea de epilepsie, de exemplu, am invatat cu totii – nu din clasa, ci din scoala – ce sa facem ca sa il putem ajuta in situatia unei crize. Eram cu totii o echipa.

 

Citeste mai departe…

Asociația Telefonul Copilului este o organizație neguvernamentală, non-profit, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 2 / 2006

Telefonul Copilului | 116 111 | Disponibil 5 zile din 7, între orele 10:00 - 20:00 | apelabil GRATUIT în rețelele Orange, Vodafone si Telekom România Mobile, fără prefix | vorbestecunoi@telefonulcopilului.ro